Hi selamat sejahtera.. Kita dah masuk bulan July dan saya terdorong nak cerita tentang produk krim mata yang pastinya suatu solution kepada masalah anda yang sekian lama terpaksa hidup dengan bawah mata yang bengkak, gelap ala-ala mata panda.

Excited sebenarnya bila Shaklee announce produk ni dah masuk ke Malaysia. Sebab macam saya ni, tak suka nak mix-match brand skincare especially. Sebab target area, fungsi dan penggunaan bahan dah tak sama dalam brand lain-lain brand.

YOUTH Restoring Eye Treatment

Ia dirumus dengan gabungan bahan botani yang keistimewaan setiap satu kearah anti-penuaan serta memberi manfaat hebat dan solusi yang nyata untuk mata letih, kering atau sembap.

Ditambah dengan cooling tip yang unik, ia menyegarkan dan memberi tenaga pada kawasan mata dengan urutan lembut pada setiap aplikasi krim mata ini.

Bayangkan, bila anda bangun setiap hari, ada kelainan dengan mata – lebih cerah, tiada kedutan dan kelihatan lebih muda!

Bahan Utama

Peptide Blend, Licorice Extract, Lotus Japonicus, Schisandra Chinensis, Hyaluronic Acid, Muscadine Grape, and Vital Repair+® Complex.

Yang memberi keistimewaan kepada YOUTH Restoring Eye Treatment ini ialah PEPTIDE BLEND. Technical terms sangatkan! Tapi yang penting,
PEPTIDE BLEND tu sejenis protein yang menghasilkan kolagen dibawah mata. Bila kolagen bawah mata tu cukup, barulah pudar panda eyes, sembab bawah mata hilang dan kedut-kedut garis halus pun jadi tegang.

Kewujudan Muscadine Grape sebagai salah satu bahan dalam
YOUTH Restoring Eye Treatment ini pun tersangatlah hebat sebab ia merupakan bahan utama dalam Vivix. Muscadine grape, dibahagian kulit buah anggur tu sahaja dia dapat halang serangan bakteria dan kulitnya dihasilkan setiap hari. Bayangkan kebaikan yang Muscadine grape ada, kita letak kan bawah mata. Memang best kan?

Design tube

Design YOUTH Restoring Eye Treatment tube pun suatu kelebihan. Dihujung tube tu ada applicator yang bila kita sapukan cream tu dia bertindak macam mengurut bawah kulit mata kita. Sangat best untuk dia tolak bengkak-bengkak berlebihan bawah mata yang disebab kan oleh air (water retention), melancarkan peredaran darah pada sekeliling mata supaya kulit sekeliling mata mendapat khasiat dan nutrisi yang di bekalkan oleh badan. So hilanglah bengkak-bengkak di bawah mata! bestkan!

Keistimewaan YOUTH Restoring Eye Treatment

  • 100% VEGAN (sumber dari tumbuh-tumbuhan saja)
  • Tanpa Paraben
  • Diuji oleh dermatology

Satu tiub ni boleh tahan sehingga 8 bulan ( bergantung pada cara penggunaan)

Jom kita explore manfaat dan kebaikan YOUTH Restoring Eye Treatment

Manfaat dan Kebaikan YOUTH Restoring Eye Treatment

Testimoni YOUTH Restoring Eye Treatement
Saya melihat penambahbaikan yang ketara dalam 7 hari dan ia menjadi lebih baik mengikut peredaran masa. Ia menawarkan kesan pelembapan yang hebat dan mengurangkan lingkaran gelap yang ketara. Kini saya mempunyai mata kelihatan lebih bertenaga, segar dan kelihatan lebih muda.

Rasa geramkan lihat perubahan itu! Tak sampai sebulan pun dah nampak perubahan yang ketara.

Suka tak kehebatan Krim Mata ni? Terpikat? Nak dapatkan YOUTH Restoring Eye Treatement Shaklee ?

Hubungi kami dengan klik http://gituengazer.wasap.my  untuk Jane bantu mendapatkan produk Shaklee pada harga lebih jimat apabila anda mendaftar sebagai ahli Shaklee.

Ataupun

Pembelian terus secara online dari E-Sell Shaklee. Pembayaran boleh dilakukan dengan menggunakan kad debit atau kad credit, klik pada icon produk di bawah.  YOUTH akan dihantar ke alamat yang anda nyatakan dengan perkhidmatan kurier.

Konsultasi dan cara penggunaan adalah esklusif  bagi pelanggan Gituengazer.com sahaja.

Jane @ gituengazer.com
Shaklee Distributor ID : 1140236
WhatsApp : 0194590217
Email : info@simplyremedies.com

Pengedar Shaklee Miri
COD Miri, Sarawak