Masih mix and match skin care brand? Masih bertukar-tukar set penjagaan kulit yang selamat dan berkesan?  Concern tentang bahan kimia merbahya yang terkandung dalam set penjagaan kulit?  Jawapan yang anda tentu mahu dengar ialah Set Penjagaan Kulit YOUTH kerana fakta penyelidikan dan pembangunan (R&D) nya yang membuktikan keberkesanan dan keselamatan produk ini.

Ujian Klinikal

Keberkesanan YOUTH terbukti dari kajian klinikal yang telah dijalankan. Kajian ini unik, direka oleh World Class Skin Expert dengan menggunakan Skin Age Index sebagai kajian.

Skin Age index ini mengambil kira tanda-tanda penuaan seperti:
1. Kedutan dan garis-garis halus
2. Saiz pori-pori
3. Tona kulit
4. Kelembutan kulit
5. Tekstur kulit
6. Pigmentasi
7. Seri kulit
8. Kekenduran kulit

Hasil kajian menunjukkan 100% daripada wanita yang menjalani kajian ini, terbukti kulitnya menjadi lebih muda berbanding sebelumnya.  Hasil ini dikaji dalam tempoh 7 hari sahaja dan 2/3 wanita memiliki kulit lebih muda 10 tahun dari usia sebenar.

Wow sangat kan!!  Ini sesuatu yang boleh dikagumi dan menjadi harapan bagi individual yang mahukan kulit wajah yang awet muda.

YOUTH terdiri dari 6 produk :

1. Luminous gel oil cleanser 2. Perfecting Skin Toner 3. Age Defense Moisturiser – SPF50 4. Advanced Renewal Night Cream 5. Youth Activating Serum 6. Radiance C + E

Set Penjagaan kulit ini sesuai untuk semua jenis kulit and pelbagai jenis usia.  Kandungannya yang berkesan itu boleh merubahkan penampilan kulit anda kepada yang lebih sihat, cerah dan berseri sesuai dengan tagline “Look Younger Longer“,

Bersediakah anda untuk memiliki kulit wajah muda, hampir 1 dekad dari usia anda.  Bayangkan umur anda kini, dan bayangkan kulit wajah anda pada 10 tahun yang lalu, itu yang anda mampu miliki sekali lagi.

“Invest in your SKIN.  It is going to represent you for a very long time

Linden Tyler

Bagaimana untuk mendapatkan YOUTH Skin care ini?

Hubungi kami dengan klik http://gituengazer.wasap.my  untuk Jane bantu mendapatkan produk Shaklee pada harga lebih jimat apabila anda mendaftar sebagai ahli Shaklee.

Ataupun

Pembelian terus secara online dari E-Sell Shaklee. Pembayaran boleh dilakukan dengan menggunakan kad debit atau kad credit, klik pada icon produk di bawah.  YOUTH akan dihantar ke alamat yang anda nyatakan dengan perkhidmatan kurier.

Set Rawatan Intensif dan Pemulihan YOUTH Shaklee

Konsultasi dan cara penggunaan adalah esklusif  bagi pelanggan Gituengazer.com sahaja.

Jane @ gituengazer.com
Shaklee Distributor ID : 1140236
WhatsApp : 0194590217
Email : info@simplyremedies.com

Pengedar Shaklee Miri
COD Miri, Sarawak