Muka penuh lubang parut jerawat terutama di pipi suatu kesedihan bagi yang pentingkan penampilan diri. Selalu, makeup boleh digunakkan untuk menutupi parut tersebut tapi sampai bila nak berbedak tebal tebal kan. Kalau ada cara terbaik untuk pulihkan kulit dan tutup lubang tersebut, itu cara paling mudah.

Kalau dulu menutup parut jerawat tu perlukan kos kosmetik yang mahal tapi kini anda mampu melakukannya. Jom Jane kongsikan satu testimoni yang tak perlu beli dan tampal bedak tebal tebal kerana kulit dah sihat dan pulih, malahan semaking glowing dan flawless.

MUKA BERJERAWAT SEJAK REMAJA

Assalamualaikum, Saya Idayu Irdina. Masalah muka berjerawat dan berparut ini telah saya hadapi sejak remaja lagi. Namun, ianya tidak seteruk mana ketika usia remaja. Cuma timbul jerawat pasir disekitar pipi dan dahi saja. Biasalah, awal remaja perubahan hormon kan? Jerawat pasir akan keluar manja-manja di muka ni. .

KEADAAN KULIT SEMAKIN TERUK AKIBAT PRODUK SAMPAH
Tapi, kisah sedih Ayu bermula pada tahun 2007 apabila Ayu pernah terjebak memakai produk penjagaan wajah buatan tempatan. Kononnya niat nak cantikkan wajah, sebab masa itu produk tersebut sedang hebat diperkatakan.
.
Oleh sebab termakan hasutan iklan produk terbabit di televisyen dan juga radio. Ayu mencuba 1 set produk penjagaan wajah jenama X. Masa memula guna, memang kulit jadi cantik dan rasa bangga sebab jerawat pasir dah hilang. . Oleh sebab masa itu Ayu masih lagi bergelar seorang pelajar dan tidak mempunyai pendapatan. Ayu berhenti menggunakan produk tersebut selepas habis 1 set.
.
Maka, bermulalah mimpi ngeri selama beberapa tahun lamanya. . Selepas berhenti menggunakan produk penjagaan wajah jenama X. Seluruh muka Ayu ditumbuhi jerawat batu yang besar dan apabila ia pecah akan mengeluarkan darah dan nanah. . Allahuakbar, tuhan saja yang tahu perasaan Ayu waktu itu. Menangis, sebab rasa susahnya hidup muka ditumbuhi jerawat batu dan rasa hodoh sangat diri ini waktu itu.
.
Seksanya lah apabila setiap kali hendak menunaikan solat. Berkali-kali terpaksa ulang-alik ambil wudhuk. Tambahan, Ayu pernah sampai ke tahap terpaksa tukar telekung solat sebab jerawat pecah dan darah serta nanah keluar dengan banyaknya. Banyak kesan darah terkena pada telekung solat.
.
Ayu telah mencuba pelbagai produk penjagaan wajah yang dijual di toko jamu dan farmasi. Sehinggakan pernah beberapa kali Ayu buat rawatan kulit wajah bagi menghilangkan jerawat serta parut yang sangat dalam di muka ini.
.
Pada tahun 2012, kulit muka Ayu sudah mulai nampak semakin baik. Tetapi, hanya jerawat sahaja yang berkurangan. Kesan parut berlubang sangat ketara kelihatan di pipi Ayu.

KULIT LEBIH BERSERI (Set Hamil Shaklee)
Akhirnya, pada tahun 2013 Ayu disahkan mengandung anak pertama dan mengalami masalah alahan yang sangat teruk. Selepas usia kandungan berusia 5 bulan, Ayu mencuba set kehamilan Shaklee yang mengandungi ESP, SR Vit C, Vita Lea, B complex, Ostematrix dan Omega Guard. . Selama mengamalkan set kehamilan tu kulit wajah Ayu jelas nampak perubahan yang sangat ketara. Kulit jadi semakin cerah, tak berminyak, jerawat hilang dan paling terkejut sekali apabila kesan parut di wajah Ayu semakin pudar. Sehinggakan ramai yang puji kulit wajah Ayu bertambah cantik dan berseri semasa mengandung.
.
Ayu ingatkan kesan itu disebabkan oleh seri mengandungkan anak perempuan. Sebab itu lah nampak kulit wajah Ayu berseri-seri. Akan tetapi, sangkaan Ayu meleset apabila selepas bersalin pun Ayu masih teruskan mengamalkan set kehamilan Shaklee dan Alfafa complex. Sangat teruja Ayu rasa, sebab bukan setakat kulit wajah Ayu jadi semakin cantik dan sihat. Tetapi, Ayu juga dah boleh makan makanan laut sebanyak mana yang Ayu mahukan. Sebabnya resdung Ayu tak menyerang dah.

MENGAMALKAN YOUTH SKINCARE UNTUK RAWAT PARUT BERLUBANG
Sekarang ini, Ayu sudah lebih 1 tahun mengamalkan set Youth Skincare untuk menjaga kulit wajah. Setelah mengamalkan vitamin Shaklee secara konsisten, jerawat dan muka berminyak boleh dikatakan hilang terus. Kulit muka Ayu menjadi semakin cerah dan berseri. . Apabila Ayu menjaga kecantikan luaran dengan set Youth Intensive Treatment and Repair, parut dalam di wajah Ayu semakin menipis. Tidak perlu lagi untuk Ayu pakai lapisan tebal bedak hanya semata-mata nak tutup parut berlubang diwajah.

.
Rasa sangat berbaloi dengan setiap sen yang Ayu laburkan membeli produk Shaklee untuk kegunaan diri Ayu sendiri. Produk Shaklee telah terbukti selamat untuk digunakan hasil kajian oleh saintis antarabangsa dan terbukti sangat berkesan. Diri kita berhak untuk dapatkan segala yang terbaik.
.

Shaklee adalah produk yang terbaik untuk badan kita.

Testimoni Idayu Irdina
Credit Supermom Shaklee Story Musim Ke-6, Testimoni 5

Bestkan! Memang berbaloi sangat sebab YOUTH

Bagaimana untuk mendapatkan YOUTH Skin care ini?

Hubungi kami dengan klik http://gituengazer.wasap.my  untuk Jane bantu mendapatkan produk Shaklee pada harga yang lebih bernilai untuk wang anda.

Anda layak mendapat khidmat konsultasi dan rungingan yang percuma dari Jane mengenai produk Shaklee. Khidmat termasuk :

  • konsultasi masalah dan cadangan skin care YOUTH yang sesuai
  • cadangan penggunaan atau urutan yang betul
  • Tunjukcara bagaimana mendapatkan produk YOUTH dengan harga ahli apabila mendaftar sebagai ahli
  • Cara anda berpeluang mendapatkan keahilan percuma berserta bonus walaupun hanya membeli untuk kegunaan sendiri
  • Cara berpeluang menjana pendapatan jika berminat

Hubungi Jane sekarang!

Ataupun

Pembelian terus secara online dari E-Sell Shaklee. Pembayaran boleh dilakukan dengan menggunakan kad debit atau kad credit, klik pada icon produk di bawah.  YOUTH akan dihantar ke alamat yang anda nyatakan dengan perkhidmatan kurier.

Set Rawatan Intensif dan Pemulihan YOUTH Shaklee

Ingin menjana pendapatan 3-4-5-6 angka sebulan? Berdaftar sebagai ahli Shaklee dan anda juga mampu menjana pendapatan yang lumayan dan nikmati faedah-faedah keahlian yang lain.

Jane @ gituengazer.com
Shaklee Distributor ID : 1140236
WhatsApp : 0194590217
Email : info@simplyremedies.com

Pengedar Shaklee Miri
COD Miri, Sarawak