Showing: 11 - 20 of 25 RESULTS

Set Memperbaharu dan Mengekalkan, YOUTH

Set Penjagaan kulit lengkap atau Renew and Maintain Set untuk membantu menangani tanda-tanda penuaan, mengurangkan kedutan, bintik-bintik hitam penuaan serta pigmentasi, memperbaiki kerosakan disebabkan oleh matahari, meningkatkan kecerahan dan seri wajah. Produk Dalam Set Memperbaharu dan mengekalkan YOUTH Set ini mengandungi 5 produk yang WAJIB dipakai untuk kulit cantik dan melindungi muka daripada sinaran UV …

Youth Restoring Eye Treatement, Keistimewaan, kebaikan dan Testimoni

Hi selamat sejahtera.. Kita dah masuk bulan July dan saya terdorong nak cerita tentang produk krim mata yang pastinya suatu solution kepada masalah anda yang sekian lama terpaksa hidup dengan bawah mata yang bengkak, gelap ala-ala mata panda. Excited sebenarnya bila Shaklee announce produk ni dah masuk ke Malaysia. Sebab macam saya ni, tak suka …

Serlahkan Keserian Kulit Dengan YOUTH Mask Shaklee

Shaklee telah membawa masuk satu lagi item dalam rangkaian penjagaan kulit YOUTH di Malaysia yang makin dikenali dan pengguna semakin meningkat kerana keyakinan keselamatan dan keberkesanan YOUTH untuk menjadi jelita dan awet muda. YOUTH™ Mask direka untuk anda bagi membantu menangani masalah kulit sambil menawarkan banyak nutrien yang bermanfaat kepada kulit supaya anda kelihatan lebih muda, …

Kelebihan YOUTH Radiance C+E

Selamat sejahtera, hari ni Jane nak share tentang YOUTH Radiance C+E salah satu produk dalam rangkaian Shaklee YOUTH skin care yang fungsi utamanya untuk mengurangkan kehadiran tompok usia, melicinkan tekstur kulit, dan memperbaiki tona kulit secara keseluruhan. Kandungan Botanikal Aktif dan Powerful dalam Radiance C+E 20% Vitamin C tulen Vitamin E Raspberi Keistimewaan Radiance C+E …

Kekal Cantik Jelita Dengan YOUTH Mask, Shaklee

Pada Mac 2018 yang lalu Shaklee telah melancarkan rangkaian penjagaan kulit YOUTH di Malaysia. Dan belum pun sampai satu tahun, lebih 10,000 set terjual! Kualiti dan kesan yang mengagumkan telah mendorong ramai rakyat Malaysia khususnya untuk beralih kepada set penjagaan kulit yang 100% selamat, 100% vegan dan yang paling penting semulajadi dan organik. Bulan Jun …

Lebih Yakin Dengan Penampilan dan Kesihatan kulit

Wanita, bila dah masuk 40an, ada perubahan ketara pada raut wajah.  Tapi tidak terlalu lambat untuk punyai semangat bagi menjaga penampilan serta awet muda demi anak-anak dan suami kita.   Bagaimana jadi awet muda di usia begini boleh berhasil dengan kaedah yang selamat?  Inilah saya nak kongsi pengalaman Puan Riz yang dah berusia 44 tahun dan …

Restoring Eye Treatment Youth Untuk Mata Lebih Muda Sihat

Perlu berkerja lebih masa hari ini?  Berjaga sampai lewat pagi untuk menjaga bayi yang tidak sihat?  Penat sebab tak cukup tidur sememangnya tidak dinafikan tetapi yang lebih teruk ialah mata kita.  Ia menampakkan kita letih, stress dan tak cukup tidur. Keadaan kulit disekitar mata sangat lembut berbanding dengan kulit lain di bahagian muka dan ia …

Kelembapan Kulit Sangat Memuaskan, Kesan Dari Pencuci Muka YOUTH Untuk Kulit Kering

Mencuci muka rutin dalam penjagaan kulit wajah untuk memastikan kulit kita bersih dari sebarang solekan, minyak atau kotoran.  Disarankan mencuci muka 2x sehari pada waktu pagi dan malam, sebelum tidur. Pencuci muka yang kita gunakan memainkan peraanan kerana setiap hari kulit wajah akan terdedah kepada bakteria, kotoran, habuk, virus serta kulit mati.  Oleh itu, pemilihan …

YOUTH Starter Set Shaklee, Asas Penjagaan Kulit Bagi Mereka Yang Simple

Bagi mereka yang sukakan asas penjagaan kulit yang senang dan mudah dan mempunyai wajah yang sihat tanpa banyak masalah boleh cuba YOUTH Shaklee skin care – Starter Set.  Set  ringkas ini membantu menyingkirkan sel kulit mati, menghidrat, melindungi dan menyuburkan kulit anda untuk mengekalkan keremajaan. Starter Set ini sesuai untuk: golongan umur yang masih muda lelaki …

Kelebihan Krim Malam Shaklee YOUTH Advanced Renewal Night Cream – Light

Rangkain penjagaan muka YOUTH dari Shaklee telah dilancarkan pada tahun 2017, setelah 8 tahun research and development oleh pakar. Salah satu produk dalam rangkaian YOUTH ialah Advance Renewal Night Cream sebagai krim malam. Krim ini boleh didapati dalam dua formula Rich Light Jane nak share tentang YOUTH Advance Renewal Night Cream yang versi LIGHT Pada …