Showing: 1 - 8 of 8 RESULTS
Kesan Tompok, Parut Hitam Di Muka Punca Alergik Berkurangan Dengan YOUTH Skincare

Kesan Tompok, Parut Hitam Di Muka Punca Alergik Berkurangan Dengan YOUTH Skincare

Tak ada orang yang tak suka nampak cantik, even anak perempuan yang baru berumur 2 tahun pun sudah gembira bila kita puji dia cantik. Tapi bukan semua orang memiliki kecantikan kulit tu disebabkan oleh faktor-faktor tertentu. Contoh yang Jane nak share ni, alergik membuatkan kulitnya bertompok-tompok lepas tu ambil masa berbulan-bulan untuk hilang. Jangan kata …

kekal muda jelita dari dalam dan luar dengan YOUTH shaklee

Kekal Muda, Jelita Dari Dalam Ke Luar

Keseluruhan penjagaan kulit YOUTH direka untuk berkerjasama bagi memberikan keputusan yang luar biasa dengan menghasilkan semula sel-sel kulit agar ia bertindak lebih muda. Setiap rangkaian produk dihasilkan dengan vitamin-vitamin anti-penuaan dan polifenol untuk memberikan manfaat rawatan. Dengan teknologi canggih, Shaklee bukan sahaja menangani penuaan di permukaan, malah ia bertindak pada sel kulit sebab itu kita …

Kelebihan Toner Muka YOUTH Perfecting Skin Toner

Jika anda mempunyai kulit kering, kulit berminyak, kulit berjerawat atau berjeragat, liang pori-pori yang terbuka, anda perlukan toner yang terbukti berkesan untuk masalah kulit anda itu. Youth Perfecting Skin Toner berfungsi untuk membebaskan kulit dari sel-sel kusam dan ejen pencemar persekitaran dan menjadikan kulit lebih cerah, berseri. Ia berkerja lebih daripada biasa untuk membersihkan sel …

Penjagaan Muka YOUTH Untuk Jeragat

Kehadiran jeragat bukan berlaku sekelip mata tetapi ia kesan jangka panjang dari pendedahan kepada sinaran matahari yang berlebihan. Sel kulit kita bertindak untuk melindungi kulit dari kesan UV yang merbahaya dengan cara menghasilkan banyak pigmen hitam. Jeragat pula terbentuk dalam pelbagai jenis: kumpulan tompok hitam, bintik usia, tompok penuaan. Kesemuanya akan menyebabkan ton kulit kelihatan …

Cara Mengatasi Kulit Berkawah Dengan Skincare YOUTH

Dah banyak cuba skin care tapi tak ada yang terpaut di hati sehinggalah ada YOUTH skin care dari Shaklee ni. Sebab sudah merasai kehebatannyalah Jane nak share ciri-ciri YOUTH yang pasti buat anda juga jatuh cinta lagi-lagi jika anda mempunyai kawah bekas jerawat yang dalam dan mustahil hilang kalau tidak melakukan operasi atas kulit. Tapi …

YOUTH, Produk Penjagaan Kulit Yang Selamat dan Berkesan

Masih mix and match skin care brand? Masih bertukar-tukar set penjagaan kulit yang selamat dan berkesan?  Concern tentang bahan kimia merbahya yang terkandung dalam set penjagaan kulit?  Jawapan yang anda tentu mahu dengar ialah Set Penjagaan Kulit YOUTH kerana fakta penyelidikan dan pembangunan (R&D) nya yang membuktikan keberkesanan dan keselamatan produk ini. Ujian Klinikal Keberkesanan …

Set Memperbaharu dan Mengekalkan, YOUTH

Set Penjagaan kulit lengkap atau Renew and Maintain Set untuk membantu menangani tanda-tanda penuaan, mengurangkan kedutan, bintik-bintik hitam penuaan serta pigmentasi, memperbaiki kerosakan disebabkan oleh matahari, meningkatkan kecerahan dan seri wajah. Produk Dalam Set Memperbaharu dan mengekalkan YOUTH Set ini mengandungi 5 produk yang WAJIB dipakai untuk kulit cantik dan melindungi muka daripada sinaran UV …

Kelebihan YOUTH Radiance C+E

Selamat sejahtera, hari ni Jane nak share tentang YOUTH Radiance C+E salah satu produk dalam rangkaian Shaklee YOUTH skin care yang fungsi utamanya untuk mengurangkan kehadiran tompok usia, melicinkan tekstur kulit, dan memperbaiki tona kulit secara keseluruhan. Kandungan Botanikal Aktif dan Powerful dalam Radiance C+E 20% Vitamin C tulen Vitamin E Raspberi Keistimewaan Radiance C+E …