Set Penjagaan kulit lengkap atau Renew and Maintain Set untuk membantu menangani tanda-tanda penuaan, mengurangkan kedutan, bintik-bintik hitam penuaan serta pigmentasi, memperbaiki kerosakan disebabkan oleh matahari, meningkatkan kecerahan dan seri wajah.

Produk Dalam Set Memperbaharu dan mengekalkan YOUTH

Set ini mengandungi 5 produk yang WAJIB dipakai untuk kulit cantik dan melindungi muka daripada sinaran UV throughout the day and night

1. Youth Cleanser – LUMINOUS GEL OIL CLEANSER

Pencuci muka yang berfungsi untuk membuang sel kulit mati dengan sangat lembut.

3-dalam-1, tidak mengandungi sabun, pH seimbang dan campuran vitamin yang dipaten dan polifenol serta alga Mengandungi avocado oil untuk lembapkan & lembutkan kulit.

2. Youth Toner – PERFECTING SKIN TONER

Bebaskan kulit dari sel-sel kusam dan ejen pencemar persekitaran. Double cleansing begitu lah fungsi toner ini sebab ia boleh membersihkan sel kulit mati juga.

Selain membersih dan menghidratkan kulit, ia membekalkan kulit dengan nutrisi campuran vitamin untuk kulit nampak berseri.

3. Youth Moisturizer & Sunblock – GE DEFENSE MOISTURIZER – SPF 50

2 in 1 (day moisturizer + sunblock SPF 50). Mampu menguncikan kelembapan kulit dan menambahbaikkan penampilan kulit secara menyeluruh kerana ia mempunyai vitamin dan botani yang bernutrien bagi kesihatan kulit.

Ia melindungi kulit daripada sinaran matahari dengan
berspektrum luas SPF 50 UVA/UVB.

4. Youth Serum – YOUTH ACTIVATING SERUM

Kehebatan 10X ganda bahan aktif campuran vitamin, polifenol dan YOUTH Complex untuk menggalakkan pembaharuan sel kulit! Ini yang akan buat muka kita tegang, berseri and nampak muda!

Ini juga rahsia wajah stay fresh & glowing throughout the day!

5. Night Cream – ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM

Night cream sangat penting bagi kulit kerana ia membekalkan nutrien bagi kulit kerana ia membekalkan nutrien yang cukup untuk penghasilan sel kulit baru sewaktu kita tidur.

Sebab itu kita lihat wanita yang amalkan night cream, kulitnya cantik, sihat, gebu dan tegang. Tak nampak tua walaupun usia dah lanjut.

Jadi, mulakan rutin harian dengan LUMINOUS GEL OIL CLEANSER , PERFECTING SKIN TONER, YOUTH ACTIVATING SERUM dan akhir sekali AGE DEFENSE MOISTURIZER – SPF 50.

Manakala di waktu malam sebelum tidur , steps penggunaan seperti
LUMINOUS GEL OIL CLEANSER , PERFECTING SKIN TONER, YOUTH ACTIVATING SERUM dan akhir sekali NIGHT CREAM.


Bestkan! Barisan 5 produk lengkap sebagai set mengekalkan awet muda bagi memastikan kulit bersih, terlindung dari kesan persekitaran, memastikan kulit kekal terhidrat dan meningkatkan kesihatan kulit serta membantu proses pembaharuan sel kulit supaya kulit kekal awet muda.

Bagaimana ingin memiliki set Renew and Maintain YOUTH Shaklee ini?

Hubungi kami dengan klik http://gituengazer.wasap.my  untuk Jane bantu mendapatkan produk Shaklee pada harga lebih jimat apabila anda mendaftar sebagai ahli Shaklee.

Ataupun

Pembelian terus secara online dari E-Sell Shaklee. Pembayaran boleh dilakukan dengan menggunakan kad debit atau kad credit, klik pada icon produk di bawah.  YOUTH akan dihantar ke alamat yang anda nyatakan dengan perkhidmatan kurier.

Konsultasi dan cara penggunaan adalah esklusif  bagi pelanggan Gituengazer.com sahaja.

Jane @ gituengazer.com
Shaklee Distributor ID : 1140236
WhatsApp : 0194590217
Email : info@simplyremedies.com

Pengedar Shaklee Miri
COD Miri, Sarawak