Kehadiran jeragat bukan berlaku sekelip mata tetapi ia kesan jangka panjang dari pendedahan kepada sinaran matahari yang berlebihan. Sel kulit kita bertindak untuk melindungi kulit dari kesan UV yang merbahaya dengan cara menghasilkan banyak pigmen hitam.

Jeragat pula terbentuk dalam pelbagai jenis: kumpulan tompok hitam, bintik usia, tompok penuaan. Kesemuanya akan menyebabkan ton kulit kelihatan tidak sekata

Kalau tak buat sesuatu dengan jeragat tu, yang masalahnya kelak ia semakin tebal dan susah nak hilang.

Jane nak share testimoni ibu kepada Puan Nadiah. Kata Nadiah, kulit ibunya mula nampak seperti tompok hitam dan tone tak sekata sejak 2017 lagi. Sebelum ni, kulit ibunya cerah dan tak bermasalah pun.

Mereka meneka perubahan kulit tu disebabkan ibunya ada mengambil ubat TB serta kesan skincare yang telah digunakannya selama 30 tahun ini.

Puan Nadia memperkenalkan ibunya dengan YOUTH skincare pada March 2018. Ia merupakan hadiah bagi ibunya kerana pada masa tu, YOUTH baru dilancarkan di Malaysia.

Sejak itu, ibunya pun beralih kepada YOUTH dan menggunakkannya secara konsisten. Dan terbukti kesan yang hebat nyata! Jauhkan perbezaan sebelum dan selepas penggunaan YOUTH tu dan memang sangat berbaloi beliau beralih dan setia dengan YOUTH.

Ada 6 produk utama di dalam skin care YOUTH ini iaitu:

 1. Luminous Gel Oil Cleanser sebagai pencuci muka
 2. Perfecting Skin Toner sebagai toner
 3. Youth Activating Serum sebagai serum
 4. Age Defense Moisturiser SPF50 sebagai pelembap & sunblock
 5. Advanced Renewal Night Cream sebagai krim malam
 6. Radiance C + E sebagai pencerah dan pemudar garisan penuaan

11 Sebab Anda Patut Pilih YOUTH Shaklee Untuk Masalah Jeragat

 1. 100% Vegan – Bahan nya dari sumber semulajadi
 2. Cruelty Free – Tiada ujian ke atas haiwan terlibat
 3. Bebas daripada 1500 bahan kimia yang berpontesi merbahaya
 4. Mempercepatkan pembaharuan sel kulit 10x ganda lebih cepat berbanding kebiasaan
 5. Non-comedogenic (tidak menyumbatkan liang pori).
 6. Dermatologist-tested
 7. Ophthalmologist-tested
 8. Gluten-free
 9. Sesuai untuk semua peringkat usia dari remaja, jantina dan jenis kulit (termasuk kulit sensitif).
 10. Mempunyai 8 paten dan paten-diproses
 11. Keputusan klinikal tanpa kompromi di mana YOUTH telah terbukti melalui Ujian Indeks Usia Kulit, 100 wanita yang menggunakan YOUTH mendapat kulit lebih awet muda (100% keputusan positif). Dan 2/3 daripada mereka berjaya mengubah usia kulit sedekad lebih muda!

Suka tak dengan kehebatan YOUTH Skin Care dari Shaklee? Nak dapatkannya?

Hubungi kami dengan klik wasap Gituen Gazer untuk Jane bantu mendapatkan produk Shaklee pada harga lebih jimat apabila anda mendaftar sebagai ahli Shaklee.

Ataupun

Pembelian terus secara online dari E-Sell Shaklee. Pembayaran boleh dilakukan dengan menggunakan kad debit atau kad credit, klik pada icon produk di bawah.  YOUTH akan dihantar ke alamat yang anda nyatakan dengan perkhidmatan kurier.

Berminat nak menjadi pengedar Shaklee? Anda boleh menambahkan pendapatan anda dengan bisnes Shaklee kerana anda layak mendapat bonus serta banyak manfaat lain. Jom sertai team busines kami, STEADFAST yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.

Jane @ gituengazer.com
Shaklee Distributor ID : 1140236
WhatsApp : 0194590217
Email : info@simplyremedies.com

Pengedar Shaklee Miri
COD Miri, Sarawak