Dah mula rasa bosan dengan kerja hikaki? Dah rasa macam mengheret kaki ke tempat kerja setiap hari? Tak ada motivasi serta peluang untuk kenaikan yang sepatutnya? Nak berhenti kerja?

Rasanya setiap orang rasa begitu tapi disebalik perasaan itu mesti ada rasa bimbang, risau dan takut akan keadaan sebenar jika berhenti kerja dapatkah anda mencari sumber kewangan untuk menampung kos hidup?

Dah perah otak tapi tak tau nak mula dari mana? Mungkin kekangan usia dan kekangan keluarga jika yang mempunyai anak yang bersekolah, bukan senang nak berpindah rendah kan!

Cara terbaik ialah dengan melibatkan diri dengan perniagaan. Tapi dalam banyak-banyak perniagaan, yang mana terbaik untuk cara hidup anda. Kalau silap pilih, kemungkinan wang simpanan akan habis tapi tak ada untung malahan terpaksa hidup dengan hutang keliling pinggang.

Dalam setiap perniagaan, keuntungan yang penting. Samada pulangan itu dapat digunakan untuk menampung kos kehidupan anda dan keluarga. Tak ada orang nak buat business yang tidak menguntungkan.

Dulu, cara nak berniaga, kena ada kedai atau gerai. Tapi kini, perniagaan secara ‘online’ sangat popular. Dan seperti kedai saya, SimplyRemedies.com, ia buka 24 jam 7 hari seminggu dan tak ada kekangan lokasi sebab ia boleh di capai dari mana-mana pun.

Kami sekeluarga telah menggunakan produk Shaklee sejak 2012 dan masih menggunakannya kerana kami dapat merasakan keberkesanannya. Kesihatan, itu yang penting dan sangat mahal nilainya. Walaupun anda memiliki dunia tapi tak sihat, tak ada maknanya sebab anda tak dapat nikmati dan enjoy life. Sebab itu kami memilih Shaklee kerana ia bukan sahaja berkesan malahan ia juga selamat. Imagine Shaklee sudah berada di pasaran selama 104 tahun, dan setiap dekad produk baru dibangunkan bagi memenuhi keperluan kesihatan kita.

Berdasarkan pengalaman kesihatan yang lebih baik dengan Shakleelah yang kami nak kongsikan dengan anda melalui laman dan media social – facebook, instagram, tweeter dan lain-lain.

Yahlah, sebagai seorang manusia, kita hidup pun based on experience, ajaran agama pun menjadikan sejarah kehidupan tokoh untuk kita perlajari dan ikuti. Begitu juga dengan pengalaman mengamalkan Shaklee dijadikan testimoni yang nyata dan boleh diaplikasikan dalam kehidupan orang lain yang mengalami situasi yang sama. Itu yang menjadikan business Shaklee ini sangat fleksibel, sustainable dan menguntungkan tanpa mengira musim kerana ia tetap mendapat permintaan orang ramai.

Yang paling saya suka, bisnes ini boleh wariskan pada anak-anak nanti. Dan perancangan saya, bisnes yang inilah saya mahu usahakan betul-betul agar saya dapat peluang untuk berhenti kerja suatu hari nanti

Begitulah kisahnya… nak tak kalau – “be your own boss, work at your own pace and be reward based on your effort” 
Kalau nak, ada lagi yang best, income dalam Shaklee is infinity!

  • Ada kah tempat kerja lain yang anda boleh dapat pendapatan sedemikian?
  • Adakah pekerjaan yang memberi anda rewards setimpal dengan usaha anda?

Kalau tak ada, Shaklee menawarkan itu tau!

Jom la, demi masa depanmu dan keluargamu, rebut lah peluang berniaga dengan Shaklee.

Jika ya, cepat-cepat  whatsapp Jane, klik link ini JANA INCOME DENGAN SHAKLEE

The rich rule over the poor, and the borrower is slave to the lender.

Jane @ gituengazer.com
Shaklee Distributor ID : 1140236
WhatsApp : 0194590217
Email : info@simplyremedies.com

Pengedar Shaklee Miri
COD Miri, Sarawak