Serum, Kini Menjadi Keperluan Dalam Rutin Penjagaan Muka

Dulu kita hanya perlu pencuci, toner dan pelembap tetapi kini, serum sudah menjadi popular dan suatu kemestian dalam rutin penjagaan muka.   Sebenarnya serum memiliki fungsi yang penting dalam penjagaan dan rawatan kulit muka. Apakah itu serum? Serum sangat sesuai untuk tugas ini kerana ia terdiri daripada molekul yang lebih kecil Ia mempunyai kepekatan bahan aktif …

Krim Mata YOUTH Restoring Eye Treatment

MEMPERKENALKAN YOUTH™ Restoring Eye Treatment, produk pelbagai fungsi yang memberikan manfaat anti-penuaan hebat dan solusi yang jelas dilihat untuk mata letih, kering atau sembap. Restoring Eye Treatement Mengandungi Peptide Blend yang unik – terbukti di dalam kajian klinikal ia mampu mengurangkan penampilan garis serta kedutan di kawasan sekeliling mata dan kedutan di sisi luar lipatan …

Set Memperbaharu dan Mengekalkan, YOUTH

Set Penjagaan kulit lengkap atau Renew and Maintain Set untuk membantu menangani tanda-tanda penuaan, mengurangkan kedutan, bintik-bintik hitam penuaan serta pigmentasi, memperbaiki kerosakan disebabkan oleh matahari, meningkatkan kecerahan dan seri wajah. Produk Dalam Set Memperbaharu dan mengekalkan YOUTH Set ini mengandungi 5 produk yang WAJIB dipakai untuk kulit cantik dan melindungi muka daripada sinaran UV …

Youth Restoring Eye Treatement, Keistimewaan, kebaikan dan Testimoni

Hi selamat sejahtera.. Kita dah masuk bulan July dan saya terdorong nak cerita tentang produk krim mata yang pastinya suatu solution kepada masalah anda yang sekian lama terpaksa hidup dengan bawah mata yang bengkak, gelap ala-ala mata panda. Excited sebenarnya bila Shaklee announce produk ni dah masuk ke Malaysia. Sebab macam saya ni, tak suka …

Serlahkan Keserian Kulit Dengan YOUTH Mask Shaklee

Shaklee telah membawa masuk satu lagi item dalam rangkaian penjagaan kulit YOUTH di Malaysia yang makin dikenali dan pengguna semakin meningkat kerana keyakinan keselamatan dan keberkesanan YOUTH untuk menjadi jelita dan awet muda. YOUTH™ Mask direka untuk anda bagi membantu menangani masalah kulit sambil menawarkan banyak nutrien yang bermanfaat kepada kulit supaya anda kelihatan lebih muda, …

Kelebihan YOUTH Radiance C+E

Selamat sejahtera, hari ni Jane nak share tentang YOUTH Radiance C+E salah satu produk dalam rangkaian Shaklee YOUTH skin care yang fungsi utamanya untuk mengurangkan kehadiran tompok usia, melicinkan tekstur kulit, dan memperbaiki tona kulit secara keseluruhan. Kandungan Botanikal Aktif dan Powerful dalam Radiance C+E 20% Vitamin C tulen Vitamin E Raspberi Keistimewaan Radiance C+E …

Kekal Cantik Jelita Dengan YOUTH Mask, Shaklee

Pada Mac 2018 yang lalu Shaklee telah melancarkan rangkaian penjagaan kulit YOUTH di Malaysia. Dan belum pun sampai satu tahun, lebih 10,000 set terjual! Kualiti dan kesan yang mengagumkan telah mendorong ramai rakyat Malaysia khususnya untuk beralih kepada set penjagaan kulit yang 100% selamat, 100% vegan dan yang paling penting semulajadi dan organik. Bulan Jun …

Lebih Yakin Dengan Penampilan dan Kesihatan kulit

Wanita, bila dah masuk 40an, ada perubahan ketara pada raut wajah.  Tapi tidak terlalu lambat untuk punyai semangat bagi menjaga penampilan serta awet muda demi anak-anak dan suami kita.   Bagaimana jadi awet muda di usia begini boleh berhasil dengan kaedah yang selamat?  Inilah saya nak kongsi pengalaman Puan Riz yang dah berusia 44 tahun dan …

Restoring Eye Treatment Youth Untuk Mata Lebih Muda Sihat

Perlu berkerja lebih masa hari ini?  Berjaga sampai lewat pagi untuk menjaga bayi yang tidak sihat?  Penat sebab tak cukup tidur sememangnya tidak dinafikan tetapi yang lebih teruk ialah mata kita.  Ia menampakkan kita letih, stress dan tak cukup tidur. Keadaan kulit disekitar mata sangat lembut berbanding dengan kulit lain di bahagian muka dan ia …

4 Keistimewaan YOUTH Advance Renewal Night Cream

Gerun juga apabila Kementerian mengeluarkan senarai produk kosmetik yang merbahaya kerana ia mengandungi bahan yang tidak diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). Tujuan bahan beracun dicampurkan ke dalam produk kosmetik supaya ia memberi kesan putih atau cerah ke atas kulit dalam masa yang singkat walaupun diketahui ianya merbahaya. Yang paling tidak boleh diterima apabila kesan …