Lengkapkan penjagaan kulit YOUTH anda dengan YOUTH™ Restoring Eye Treatment, produk pelbagai fungsi yang memberikan manfaat anti-penuaan hebat dan solusi yang jelas dilihat untuk mata letih, kering atau sembap untuk mata!

Kandungan Rawatan YOUTH Untuk Keputusan Yang Nyata

Dirumus dari bahan botani dengan bahan pelembap serta anti-penuaan yang kuat, ditambah dengan cooling tip untuk menyegar dan memberi tenaga pada mata, YOUTH™ Restoring Eye Treatment merupakan produk dalam rangkaian YOUTH™ yang tidak boleh anda tinggalkan.

Testimoni Restoring Eye Treatment

Jane nak kongsi pengalaman beberapa orang yang tidak boleh menolak dari mencuba produk sebaik saja YOUTH™ Restoring Eye Treatment, dilancarkan.

Jom kita lihat bagaimana YOUTH™ Restoring Eye Treatment mampu mengubah penampilan mereka dalam pencubaan 7 hari sahaja.

Selamat Tinggal Lingkaran Gelap Bawah Mata

Saya benar-benar menikmati urutan mata menggunakan cooling tip di mana ia meningkatkan peredaran darah di sekitar kawasan mata.
Dengan pergerakan mudah dan lembut, ia mampu merehatkan dan menyegarkan mata saya dalam tempoh beberapa minit sahaja.
Dalam masa 7 hari, garis halus di sekitar kawasan mata dan lingkaran gelap bawah mata saya berkurang hampir separuh! Sudut mata saya juga menjadi tegang!
Tidak pernah saya bayangkan saya boleh mempunyai sepasang mata yang kelihatan muda.

Testimoni Goh Ching Yoke

Tiada Lagi Kedutan Di Sisi Luar Lipatan Mata

Saya terkejut dengan hasil luar biasa YOUTH™ Restoring Eye Treatment. Saya dapat melihat dengan jelas pengurangan pada kedutan di sisi luar lipatan mata dan garis halus di sekitar kawasan mata saya dalam masa 7 hari.
Malah kawan saya ada bertanya, jika saya telah menjalani sebarang prosedur kosmetik.
Sekarang, saya mempunyai sebab yang kukuh untuk berkongsi pengalaman saya menggunakan produk baru ini dengan rakan-rakan saya.

Testimoni Parimala Devi M. Muniandy

Mengurangkan Lingkaran Gelap untuk Mata yang Cerah

Hanya satu perkataan untuk menggambarkan produk ini –
WOW! Saya suka kerana ia mudah diserap dan memberikan kelembapan yang hebat.
Paling penting, lingkaran hitam saya kelihatan jelas berkurangan! Sekarang, mata saya kelihatan lebih bertenaga dan lebih cerah. Ia berbeza daripada krim mata tidak berkesan yang telah saya cuba, yang hanya memberi penampilan berminyak.
Juga, bau botani semula jadi membangkitkan deria saya setiap kali menggunakannya!

Sekarang anda juga boleh mempunyai mata yang kelihatan bertenaga dan segar berkilau dengan YOUTH™ Restoring Eye Treatment!

Bagaimana untuk mendapatkan YOUTH Skin care ini?

Hubungi kami dengan klik Whatsapp GituenGazer  untuk Jane bantu mendapatkan produk Shaklee pada harga yang lebih bernilai untuk wang anda.

Ataupun

Pembelian terus secara online dari E-Sell Shaklee. Pembayaran boleh dilakukan dengan menggunakan kad debit atau kad credit, klik pada icon produk di bawah.  YOUTH akan dihantar ke alamat yang anda nyatakan dengan perkhidmatan kurier.

Jane @ gituengazer.com
Shaklee Distributor ID : 1140236
WhatsApp : 0194590217
Email : info@simplyremedies.com

Pengedar Shaklee Miri
COD Miri, Sarawak