Saya mula mengunakan produk Shaklee dari tahun 2013 setelah kelahiran anak sulung saya dan sehingga kini saya masih tetap setia dengan Shaklee kerana kualitinya, keberkesananya serta bahan yang digunakkan terbukti selamat untuk pengguna. Para saintis di Shaklee yang mempunyai kepakaran dalam bidang masing-masing yang bertanggungjawap melakukan kajian dan pembangunan produk-produk itu bagi memastikan ia menepati piawaian industri.

  • menguji setiap bahan baru untuk mengesan lebih 350 bahan cemar berbahaya
  • menjalankan lebih 100,000 ujian kualiti setiap tahun bagi menjamin ketulenan tertinggi sebolehnya.
  • pentingkan mutu dan keselamatan bahan-bahan yang digunakan sehingga Shaklee melaburkan lebih $250 juta dalam ujian klinikal, penyelidikan dan pembangunan

Jane nak kongsi tentang kenapa anda perlu menjadi ahli dan berdasarkan pengalaman, sangat rugi kalau tidak daftar

Kelebihan Mendaftar Sebagai Ahli Shaklee

1. Menikmati harga ahli yang lebih murah pada 15-23% daripada harga pasaran. Banyak kan tu? Jadi sangat berbaloi jadi ahli.

2. Bonus peribadi dari point (UV) tergumpul hasil daripada pembelian produk Shaklee. Jika cukup minimum 150 UV @ RM550 belian dalam sebulan, Shaklee akan bank-in bonus itu dalam bentuk cash ke akaun bank anda pada 15 haribulan bulan berikutnya. Maknanya, semakin banyak UV tergumpul dalam bulan itu, semakin banyak bonus cash (cash back) yang anda dapat. Sebab tu dalam Shaklee bonus adalah infiniti, tak ada hadnya kerana ia bergantung kepada usaha anda. Bayangkan sehingga kini, Shaklee telah membayar komisen bernilai lebih $6.7 billion kepada para pengedar. Menarikkan?

3. E-Sell – Sistem Shopping Online yang memudahkan ahli untuk membuat belian terus dari system Shaklee online. Sebab itu kita tidak perlu pun menyimpan stok, kalau ada permintaan, anda terus boleh membuat pembelian dan ia boleh di buat dari mana-mana asalkan anda ada internet.

4. Penghantaran diurus oleh pihak Shaklee dan ini memudahkan kita apabila kita membuat pembelian dari online system Shaklee. Tracking number pun disediakkan dalam sistem online tersebut.

5. Tak perlu modal yang besar jika mempunyai keinginan untuk berniaga. Bila pelanggan membuat pembayaran, anda boleh terus membuat pembelian dari sistem online Shaklee.

6. Pembelian secara walk-in ke Cawangan Shaklee di seluruh negeri di Malaysia pun boleh dilakukan seperti shopping di pasaraya dan tunjukkan Shaklee ID anda bagi melayakkan anda mendapat harga ahli.

4. Kelas Nutrisi dianjurkan oleh pihak Shaklee dan nutritionist yang bertauliah akan menyampaikan topik topik menarik mengenai kesihatan, gaya hidup yang sihat serta bagaimana supplemen dapat membantu kita. Sebagai ahli Shaklee, anda boleh menghadirinya dan ia percuma. Boleh ajak rakan-rakan serta ahli keluarga juga menghadirinya supaya sama-sama mendapat ilmu yang penting bagi menjaga kesihatan diri kita.

Health and Wellness Talk Shaklee Miri di Imperial Palace Hotel

5. Konvensyen Shaklee juga anda layak hadiri setiap tahun

2019 Shaklee Malaysia National Convention di Putrajaya International Convention Center

6. Ganjaran berniaga dalam Shaklee iaitu 3C:

  • Cash – Personal bonus, net personal bonus, leadership bonus dan infinity bonus
  • Car – subsidi kereta dalam bentuk tunai dan anda boleh gunakannya untuk pembayaran installment kereta atau apa saja ikut keperluan anda
  • Convention – Turut sertai trip percutian dan pelancongan secara percuma ke pelbagai destinasi hebat dan menarik di seluruh dunia. Seperti tahun ni mereka ke US terutama ke Shaklee Global Conference di Las Vegas dan melawat Home Office Shaklee di San Francisco dan Los Angeles. Menarikkan!
2018/2019 Shaklee International Incentive Trip

7. Berpeluang menjadi seorang leader team anda di dalam Shaklee. Bila anda mencapai ranking tertinggi dalam Shaklee iaitu Master Coordinator, Shaklee akan meraikan kejayaan anda dalam majlis bak raja sehari – Master Recognition Rally. Bukan dewan tapi hotel 5 stars di Malaysia yang anda pilih dan di taja oleh Shaklee. Bestkan!

Pada majlis tersebut, pengiktirafan kepada semua pengedar Shaklee yang naik rank dari Supervisor, Senior Supervisor, Coordinator, Senior Coordinator, Key Coordinator dan Senior Key Coordinator juga diadakan kerana setiap inci kejayaan anda dalam bisnes Shaklee, pasti akan diraikan. Itu yang seronok buat bisnes Shaklee ni.

Master Recognition Rally untuk Masters Athirah Ab Razak & Mohd Kamarul Najmi
“Good things take time. Stay focused and be consistent.” di Marriott Putrajaya

Selain itu, anda juga :

8. Berpeluang untuk berkembang dalam support group di whatsapp, telegram, facebook atau secara pertemuan kumpulan anda

9. Kelas dan tips bisness online

10. Bimbingan dari mentor-mentor dalam Shaklee

Menarikkan, Teruja? Jelas tak akan kelebihan yang anda nikmati bila mendaftar jadi ahli? Sebab tu kami yang dah jadi ahli sangat mengalakkan anda supaya sertai kami juga. Kelebihan ini with immediate effect tau.

Yang lebih istimewa, apabila anda mendaftar ahli dengan kami di simplyremedies.com, anda automatik jadi pelanggan VIP kami dengan extra

  • Anda boleh mendapatkan konsultasi dari saya berkenaan dengan produk Shaklee dari segi kesesuaian dengan keadaan kesihatan dan gaya hidup anda.
  • Anda boleh membeli dengan harga ahli
  • Anda juga boleh mendapat cashback bergantung kepada jumlah belian
  • Anda dimasukkan ke support group kami untuk mendapatkan informasi tentang tawaran dan promosi terkini dari Shaklee. Malah jika anda berminat untuk belajar lebih mendalam tentang peluang perniagaan dalam Shaklee, support group kami juga aktif dengan kelas bimbingan dan perkongsian serta motivasi.

Jangan lepaskan tawaran menarik ini kerana yang teramat istimewa tentang peluang perniagaan dalam Shaklee ialah tiada had atau sempadan selagi anda mampu mencapainya.

So, jom mulakanlah hari ini!

Anda mempunyai keupayaan untuk mencipta perubahan bukan hanya dalam kehidupan anda, malah pada insan lain yang anda temui.

Jane @ gituengazer.com
Shaklee Distributor ID : 1140236
WhatsApp : 0194590217
Email : info@simplyremedies.com

Pengedar Shaklee Miri
COD Miri, Sarawak