Showing: 1 - 9 of 9 RESULTS

Betulkah Produk Shaklee Itu Selamat?

Living in Harmony with Nature ialah falsafah asas di Shaklee dengan kepercayaan bahawa alam semulajadi mengandungi 1001 rahsia untuk kehidupan yang lebih lama, sihat dan produktif. Shaklee telah bertapak di Malaysia selama 25 tahun, di Amerika Syarikat selama 60 tahun, tetapi vitamin pertama ciptaan Dr Forest Shaklee sudah 104 tahun di dunia. Lama kan! Semasa …

Pengedar Shaklee Miri, Kongsi Peluang Perniagaan Untuk Mereka Yang Nak Jadi Bos

Dah mula rasa bosan dengan kerja hikaki? Dah rasa macam mengheret kaki ke tempat kerja setiap hari? Tak ada motivasi serta peluang untuk kenaikan yang sepatutnya? Nak berhenti kerja? Rasanya setiap orang rasa begitu tapi disebalik perasaan itu mesti ada rasa bimbang, risau dan takut akan keadaan sebenar jika berhenti kerja dapatkah anda mencari sumber …

Living Proof, Bisnes Shaklee Boleh Di Warisi

Bukan semua orang bertuah dilahirkan dalam keluarga yang berada. Dan bukan mudah untuk seseorang itu mempunyai suatu bisnes yang akhirnya boleh diwarisi oleh keturunannya kerana bukan semua orang mampu serta berkemahiran dan punyai modal yang tinggi bagi menjamin masa depan bisnes itu. Kalau tak mampu, kena makan gaji dulu dan menabung tetapi berapa lamakah impian …

Living proof, 60 Tahun Consume Shaklee, Setia Hingga Ke Hari Ini

Shaklee? Pasti ada juga yang belum kenal Shaklee dan hairan kenapa orang suka sangat dengan brand Shaklee. Dulu saya pun begitu. Tak pernah dengar dan tak tahu pun tentang Shaklee. Ingatkan ia brand local rupanya brand Amerika. Walaupun sudah 104 tahun di dunia, macam mana saya tak pernah dengar! Bukan salah Shaklee tapi saya memang …

Q&A Bagaimana Saya Nak Jadi Ahli Shaklee?

Ramai yang berminat untuk sertai Shaklee sebagai ahli sama ada untuk kegunaan sendiri mahupun untuk generate side income dengan Shaklee. Jane nak terangkan terutama mengenai persoalan yang selalu dikemukakan untuk info anda. Q. Bagaimana untuk menjadi distributor produk Shaklee? A: Anda boleh mendaftar sahaja dulu dengan fee sebanyak RM75 ( keahlian RM65 + postage RM10) …

Kelebihan Jadi Ahli Berdaftar Shaklee 2019

Saya mula mengunakan produk Shaklee dari tahun 2013 setelah kelahiran anak sulung saya dan sehingga kini saya masih tetap setia dengan Shaklee kerana kualitinya, keberkesananya serta bahan yang digunakkan terbukti selamat untuk pengguna. Para saintis di Shaklee yang mempunyai kepakaran dalam bidang masing-masing yang bertanggungjawap melakukan kajian dan pembangunan produk-produk itu bagi memastikan ia menepati …

Lebih Yakin Dengan Penampilan dan Kesihatan kulit

Wanita, bila dah masuk 40an, ada perubahan ketara pada raut wajah.  Tapi tidak terlalu lambat untuk punyai semangat bagi menjaga penampilan serta awet muda demi anak-anak dan suami kita.   Bagaimana jadi awet muda di usia begini boleh berhasil dengan kaedah yang selamat?  Inilah saya nak kongsi pengalaman Puan Riz yang dah berusia 44 tahun dan …

Bermula Dari Makan Sendiri, Kini Bisnes Shaklee Jadi Pendapatan Tetap

Senegerilah Jane dengan Salmiah ni, cuma lain bandar saja. Since kami dibawah kumpulan OSF Shaklee, pernah juga berwhatsapp dengan beliau dan dari perbualan itu, memang terserlah sikap beliau yang bersemangat dan berjiwa kental. Bila saya baca testimonial beliau, air mata nak mengalir sebab sebak dengan kisahnya dan ia membuat saya rasa motivatied kembali sebab tak …

Bengkel Nutrisi Shaklee Di Miri Sarawak, Rugi Kalau Tak Join

Syukur sangat sebab sekali lagi berpeluang menyertai Bengkel Nutrisi yang di adakan di Jinhold Hotel & Serviced Apartment, Miri pada 7 July 2019. Ini kali kedua saya menghadiri Bengkel Nutrisi yang nutritionist Shaklee sendiri yang mengajar tentang nutrisi. Kalau ada lagi tentu saya yang pertama akan daftar kerana bagi saya ilmu itu tak pernah basi, kita …