Showing: 1 - 6 of 6 RESULTS
kekal muda jelita dari dalam dan luar dengan YOUTH shaklee

Kekal Muda, Jelita Dari Dalam Ke Luar

Keseluruhan penjagaan kulit YOUTH direka untuk berkerjasama bagi memberikan keputusan yang luar biasa dengan menghasilkan semula sel-sel kulit agar ia bertindak lebih muda. Setiap rangkaian produk dihasilkan dengan vitamin-vitamin anti-penuaan dan polifenol untuk memberikan manfaat rawatan. Dengan teknologi canggih, Shaklee bukan sahaja menangani penuaan di permukaan, malah ia bertindak pada sel kulit sebab itu kita …

Penjagaan Muka YOUTH Untuk Jeragat

Kehadiran jeragat bukan berlaku sekelip mata tetapi ia kesan jangka panjang dari pendedahan kepada sinaran matahari yang berlebihan. Sel kulit kita bertindak untuk melindungi kulit dari kesan UV yang merbahaya dengan cara menghasilkan banyak pigmen hitam. Jeragat pula terbentuk dalam pelbagai jenis: kumpulan tompok hitam, bintik usia, tompok penuaan. Kesemuanya akan menyebabkan ton kulit kelihatan …

Cara Mengatasi Kulit Berkawah Dengan Skincare YOUTH

Dah banyak cuba skin care tapi tak ada yang terpaut di hati sehinggalah ada YOUTH skin care dari Shaklee ni. Sebab sudah merasai kehebatannyalah Jane nak share ciri-ciri YOUTH yang pasti buat anda juga jatuh cinta lagi-lagi jika anda mempunyai kawah bekas jerawat yang dalam dan mustahil hilang kalau tidak melakukan operasi atas kulit. Tapi …

Tak Perlu Pakai Lapisan Bedak Tebal Untuk Menutupi Parut Berlubang Diwajah

Muka penuh lubang parut jerawat terutama di pipi suatu kesedihan bagi yang pentingkan penampilan diri. Selalu, makeup boleh digunakkan untuk menutupi parut tersebut tapi sampai bila nak berbedak tebal tebal kan. Kalau ada cara terbaik untuk pulihkan kulit dan tutup lubang tersebut, itu cara paling mudah. Kalau dulu menutup parut jerawat tu perlukan kos kosmetik …

YOUTH, Produk Penjagaan Kulit Yang Selamat dan Berkesan

Masih mix and match skin care brand? Masih bertukar-tukar set penjagaan kulit yang selamat dan berkesan?  Concern tentang bahan kimia merbahya yang terkandung dalam set penjagaan kulit?  Jawapan yang anda tentu mahu dengar ialah Set Penjagaan Kulit YOUTH kerana fakta penyelidikan dan pembangunan (R&D) nya yang membuktikan keberkesanan dan keselamatan produk ini. Ujian Klinikal Keberkesanan …

Apa Yang Ada Dalam Skincare YOUTH Shaklee?

Setiap produk di dalam rangkaian YOUTH ini direka untuk bekerjasama dan menghasilkan result yang menakjubkan.  Fomulasi yang terdiri dari bahan-bahan aktif anti penuaan dalam setiap produk rangkaian penjagaan muka ini memberi manfaat bersifat rawatan.  1. LUMINOUS GEL OIL CLEANSER (125ml) Mmembersih dan menyucikan kulit Memperhaluskan dengan lembut Menyediakan wajah secara semulajadi PH seimbang Bebas sabun …