Showing: 1 - 10 of 31 RESULTS

Kekal Muda Jelita

Di Shaklee, kami percaya penjagaan kulit anda tidak seharusnya rumit.Bahan-bahan terbaik penjagaan kulit YOUTH™ yang diperolehi daripadasumber semula jadi membolehkan semua orang daripada semua peringkatumur menggunakannya tanpa perlu rasa bimbang untuk mencegah danmembetulkan, dan merawat serta menyuburkan kulit. SET MEMPERBAHARU AND MENGEKALKAN YOUTH Penjagaan kulit wajah yang mudah dibawa ini, membantu dalam melindungi dan menangani …

Dapatkan Kulit Yang Anda Inginkan Dengan YOUTH

Rutin penjagaan kulit yang konsisten dari satu jenama akan meningkatkan penampilan kulit anda dengan ketara kerana produk-produk yang diformulasikan berfungsi untuk saling melengkapi. Setia menggunakan produk YOUTH. Kekal muda, jelita dengan menuai faedah kecantikan dari penjagaan kulit lengkap YOUTH. Kekal Muda, Jelita Dengan Kesan Dari Penjagaan Kulit Lengkap YOUTH Bekerja secara Bersinergi Semua produk dalam …

YOUTH Hilangkan Jeragat Dengan Berkesan

Kalau google tentang YOUTH skincare dari Shaklee, ternyata ramai yang dah tahu tentang YOUTH terutama kesan positifnya terhadap masalah kulit wajah. Jane sendiri antara pengguna setia YOUTH Shaklee dan tak akan berubah lagi sebab sangat banyak perubahan yang nyata yang Jane boleh nampak sepanjang penggunaan YOUTH. Kita rajin menggunakan penjagaan muka kerana kecantikan itu berkait …

Anda Layak Memanjakan Kulit Dengan Mewah

Nikmatilah rawatan wajah segera pada bila-bila masa dan di mana sahaja dengan YOUTH™ Mask. Mask YOUTH dibuat dari tumbuhan semulajadi dan dirumuskan dengan ANDA dalam fikiran, YOUTH™ Mask membantu anda mempunyai kulit yang licin, lebih lembut dan berseri! Terdapat 2 jenis mask iaitu: Purifying Clay Mask (Warna hitam) Menyahtoksin dan membersihkan kulit Serap dan singkir …

Set Rawatan Intensif dan Pemulihan YOUTH – Light

Set penjagaan kulit lengkap untuk membantu menangani tanda-tanda penuaan, mengurangkan kedutan, bintik-bintik hitam penuaan serta pigmentasi, memperbaiki kerosakan disebabkan oleh matahari, meningkatkan kecerahan dan seri wajah. LUMINOUS GEL OIL CLEANSER (125 ml) 3-dalam-1, tidak mengandungi sabun, pH-seimbang, pembersih ini menggabungkan campuran vitamin yang dipaten dan polifenol serta alga untuk memperhalus dengan lembut, menyuci, dan menyediakan kulit anda …

6 Testimoni Youth Restoring Eye Treatment Shaklee

Bila YOUTH restoring eye treatement Shaklee mula ada dipasaran, ramai yang kongsi testimoni mereka sebab suka akan kesan positif selepas menggunakan krim mata Shaklee.  Kata pengguna Youth Restoring Eye Treatment, baru seminggu lebih guna dah dapat kesan, pasti syokkan! Rasa macam terlalu hebatkan? Jane nak kongsikanlah testimoni pengguna krim mata Shaklee inilah. Testimoni 1 Testimoni …

8 Penyebab dan Cara Atasi Lingkaran Hitam Pada Mata

“Lingkaran hitam” atau gelap juga digelar “eye bag” mahupun “mata panda”. Biasanya ia wujud apa bila usia meningkat dan masalah ini sangat mengganggu, terutama golongan wanita yang sangat mementingkan kecantikan. Kebiasaanya, untuk atasi masalah ini, cara yang paling cepat dan mudah ialah dengan penggunaan concealer tetapi laratkah asyik kena apply concealer. Jom kita ketahui dulu …

Kesan Tompok, Parut Hitam Di Muka Punca Alergik Berkurangan Dengan YOUTH Skincare

Kesan Tompok, Parut Hitam Di Muka Punca Alergik Berkurangan Dengan YOUTH Skincare

Tak ada orang yang tak suka nampak cantik, even anak perempuan yang baru berumur 2 tahun pun sudah gembira bila kita puji dia cantik. Tapi bukan semua orang memiliki kecantikan kulit tu disebabkan oleh faktor-faktor tertentu. Contoh yang Jane nak share ni, alergik membuatkan kulitnya bertompok-tompok lepas tu ambil masa berbulan-bulan untuk hilang. Jangan kata …

Lengkapkan Rejimen Penjagaan Kulit Dengan Krim Mata

Lengkapkan penjagaan kulit YOUTH anda dengan YOUTH™ Restoring Eye Treatment, produk pelbagai fungsi yang memberikan manfaat anti-penuaan hebat dan solusi yang jelas dilihat untuk mata letih, kering atau sembap untuk mata! Kandungan Rawatan YOUTH Untuk Keputusan Yang Nyata Dirumus dari bahan botani dengan bahan pelembap serta anti-penuaan yang kuat, ditambah dengan cooling tip untuk menyegar …