Dah banyak cuba skin care tapi tak ada yang terpaut di hati sehinggalah ada YOUTH skin care dari Shaklee ni.

Sebab sudah merasai kehebatannyalah Jane nak share ciri-ciri YOUTH yang pasti buat anda juga jatuh cinta lagi-lagi jika anda mempunyai kawah bekas jerawat yang dalam dan mustahil hilang kalau tidak melakukan operasi atas kulit.

Tapi kos kostmetik kulit tu yang jadi isu juga kan, dahlah mahal dan kena cari yang betul betul bertauliah. Gerun juga dengar cerita yang melalui operasi bukan jadi cantik malahan lebih buruk.

Produk skincare YOUTH dari Shaklee, sejak di lancarkan sudah banyak testimoni dari rakan-rakan yang menggunakannya secara konsisten. Dan hasilnya sangat mengagumkan!

Bayangkan kawah-kawah bekas jerawat semakin pudar atau halus. Bukan itu saja, tona kulit juga semakin sekata setelah menggunakan YOUTH selama 14 hari. Betullah yang mereka katakan yang YOUTH is hope!

Jom kita lihat testimoni bagaimana YOUTH boleh lakukannya walaupun YOUTH Shaklee skincare ini selamat dan bebas dari bahan kimia berbahaya.

Kandungan YOUTH Yang Menjadikannya Sangat Berkesan

YOUTH ni ada 8 paten dan paten pending yang bermakna, bahan yang digunakan dan formula YOUTH hanya Shaklee yang ada dan tidak boleh ditiru oleh lain-lain syarikat pembuat skincare.

Dirumus dari 5 kuasa botani yang membekalkan nutrisi kepada lapisan kulit kita. Antara bahan botani ini ialah:

1. Anggur Muscadine yang kaya dengan polifenol. Polifenol dari gabungan botani berfungsi untuk melindung dan memperbaiki DNA sel kulit dan pada masa yang sama ia menghalang kerosakan kolagen dan elastin.

2. Vital Repair+ Complex yang membekalkan nutrien kaya dengan anti-oksida dan vitamin penting bagi menghalang radikal bebas daripada merosakkan kulit dan sekaligus menggalakkan penghasilan sel kulit yang lebih sihat.

3. Schisandra Chinensis Fruit Extract yang menyokong struktur kulit agar kelihatan muda dengan menyuburkan kulit dengan vitamin semulajadi dan anti-oksidan.

4. Lotus Japonicus mengaktifkan protein untuk penjanaan semula sel bagi menghasilkan lebih kolagen, elastin dan fibrilin.

5. Apple Stem Cell Extract pula mengaktifkan dan mempercepatkan pembaharuan sel kulit untuk kulit kelihatan sekata dan lebih muda. Ia juga mengekalkan dan memperbaiki tisu kulit.

Gabungan 5 bahan botanikal ini mempunyai fungsi masing-masing dalam membaiki, melindungi, memperbaharui dan menyuburkan kulit, sebab itu la YOUTH berkesan pada kawah parut jerawat yang akhirnya dah jadi licin.

Kalau mahu kesan yang lebih dan cepat, boleh tambah dengan mengamalkan suplemen kesihatan kulit seperti Collagen Powder, ESP Soy Protein dan Vitamin C.

Dah Puas Berhadapan Dengan Wajah Berkawah Tapi Kini Wajah Semakin Halus

Setiap orang guna skincare jadi apa salahnya kalau laburkan pada skin care yang pasti memberi kepuasan serta memulihkan keadaan kulit terutama yang kulit bermasalah dan yang sudah berumur 30 tahun ke atas.

Baru 14 hari penggunaan YOUTH Shaklee, kulit nampak lebih glowing dan kawah bekas jerawat makin licin.
Nampak perbezaannyakan? Kawah bekas parut tu semakin pudar dengan YOUTH Shaklee
Bukan perempuan sahaja, malah lelaki pun boleh guna YOUTH Shaklee. Kawah bekas jerawat tu semakin pulih, kulit pun nampak sihat.

Kalau anda belum yakin dan perlu lebih maklumat sebelum bertukar kepada YOUTH skin care, boleh baca Mengapa perlu tukar skincare kepada YOUTH Shaklee

YOUTH skincare ni 100% vegan, tidak menyebabkan liang pori tersumbat, sesuai untuk kulit sensitif dan dibuktikan berkesan dalam kajian klinikal macam poster kat bawah ni.

Kajian Klinikal YOUTH, keputusannya berkesan tanpa kompromi. Isn’t that fabulous?

Ini pula video temuramah dengan Chris Kyrou (VP Beauty R&D Shaklee) dan Virginie Descamps (Global Lead, Beauty at Shaklee Corporation)

Bagaimana untuk mendapatkan YOUTH Skin care ini?

Hubungi kami dengan klik http://gituengazer.wasap.my  untuk Jane bantu mendapatkan produk Shaklee pada harga yang lebih bernilai untuk wang anda.

Anda layak mendapat khidmat konsultasi dan rungingan yang percuma dari Jane mengenai produk Shaklee. Khidmat termasuk :

  • konsultasi masalah dan cadangan skin care YOUTH yang sesuai
  • cadangan penggunaan atau urutan yang betul
  • Tunjukcara bagaimana mendapatkan produk YOUTH dengan harga ahli apabila mendaftar sebagai ahli
  • Cara anda berpeluang mendapatkan keahilan percuma berserta bonus walaupun hanya membeli untuk kegunaan sendiri
  • Cara berpeluang menjana pendapatan jika berminat

Hubungi Jane sekarang!

Ataupun

Pembelian terus secara online dari E-Sell Shaklee. Pembayaran boleh dilakukan dengan menggunakan kad debit atau kad credit, klik pada icon produk di bawah.  YOUTH akan dihantar ke alamat yang anda nyatakan dengan perkhidmatan kurier.

Set Rawatan Intensif dan Pemulihan YOUTH Shaklee

Ingin menjana pendapatan 3-4-5-6 angka sebulan? Berdaftar sebagai ahli Shaklee dan anda juga mampu menjana pendapatan yang lumayan dan nikmati faedah-faedah keahlian yang lain.

Jane @ gituengazer.com
Shaklee Distributor ID : 1140236
WhatsApp : 0194590217
Email : info@simplyremedies.com

Pengedar Shaklee Miri
COD Miri, Sarawak