Syukur sangat sebab sekali lagi berpeluang menyertai Bengkel Nutrisi yang di adakan di Jinhold Hotel & Serviced Apartment, Miri pada 7 July 2019. Ini kali kedua saya menghadiri Bengkel Nutrisi yang nutritionist Shaklee sendiri yang mengajar tentang nutrisi.

Kalau ada lagi tentu saya yang pertama akan daftar kerana bagi saya ilmu itu tak pernah basi, kita kena sentiasa refresh supaya kita sentiasa mantap dan bersedia untuk memberi konsultasi terbaik kepada prospek atau pelanggan dan downline gituengazer.com.

Yah yang benar, nak jadi distributor yang profesional, kena rajin attend kelas. Masa ini lah kita learn and grow sebab ‘we never know what we do not know’.

Sehati sejiwa kami geng Merah kali ni. Saya yang senyum gembira tu sebab macam ada jokes Tracy sebut masa tu. Yang bertudung pink sebelah tu, geng SID di Miri juga.

Yang menjadi speaker pada hari itu adalah nutritionist Shaklee yang berkaliber, Tracy dan beliau telah menyampaikan informasi dengan menarik dan padat dengan maklumat yang sangat berguna kepada kami dan topik kali ini merangkumi Welcome Set yang masih anda boleh rebut:

  • Set Keperluan Harian
  • Vivix
  • YOUTH skin care

Bukan sahaja mengenai produk, Tracy juga memberi kesedaran kepada kami betapa pentingnya menjaga kesihatan. Mencegah itu lebih baik daripada merawatkan.

Nampak simple, tapi dalam dia padat dan lengkap dengan informasi.. Bak kata orang, “Dont judge a book by its cover”

Selain itu, Tracy juga menerangkan tentang landmark study dan telomere studies yang membuktikan Shaklee tetap dengan visinya iaitu berkesan, selamat dan terbukti. Sebab pengguna Shaklee di Malaysia sahaja, yang telah lebih 20 tahun mengamalkan suplement Shaklee secara konsitent, kini menjalankan kehidupan yang lebih sihat walaupun sudah bergelar warga emas. Anda nak kehidupan yang begitu? Eh saya memang mengidamkan kehidupan yang lebih sihat bersama anak-cucu.

 Nutritionist Shaklee, Ms Tracy Yong, Shaklee Miri
Nutritionist Shaklee, Ms Tracy Yong

Banyak lagi yang informati yang bermanfaat yang kami perolehi, Jika anda berminat, anda boleh sertai kami di bengkel yang akan dianjurkan lagi.

Selesai bengkel, sudah tentu diakhri dengan sesi bergambar dan makan-makan lah sambil beramah mesra dengan participant yang lain.

Ini baru workshop, banyak lagi kelas dan perjumpaan dalam group kami OSF dengan aktiviti yang lebih menarik bagi membantu setiap ahli untuk maju ke hadapan dan mencapai impian kita.

Nak join team kami dan sama-sama tambah ilmu? Atau berminat untuk hidup dengan lebih sihat cara Shaklee, contact Jane yah.

Bagaimana Cara Nak Join kami?

Hubungi kami dengan klik http://simplyremedies.wasap.my  untuk Jane bantu anda mendaftar sebagai ahli Shaklee kerana anda telah memilih sebuah kehidupan yang lebih sihat dan lebih baik.

Lepas tu dah boleh join team kami untuk belajar lebih mendalam peluang perniagaan dalam Shaklee. Apa yang teramat istimewa tentang Shaklee ialah tiada had atau sempadan selagi anda mampu mencapainya.

So, jom mulakanlah hari ini!

Anda mempunyai keupayaan untuk mencipta perubahan bukan hanya dalam kehidupan anda, malah pada insan lain yang anda temui.

Jane @ gituengazer.com
Shaklee Distributor ID : 1140236
WhatsApp : 0194590217
Email : info@simplyremedies.com

Pengedar Shaklee Miri
COD Miri, Sarawak