Salah satu item dalam produk YOUTH shaklee, Radiance C+E ini mengandungi kepekatan vitamin C dan E yang tulen sebanyak 20%. Fungsi utama radiance C+E adalah untuk mencerahkan kulit dan mengurangkan kesan penuaan pada kulit kita

Disebabkan Vitamin C dan Vitamin E mudah teroksida, maka Radiance C+E adalah dalam bentuk kapsul yang 100% vagen atau berasaskan tumbuh-tumbuhan dan diformulasikan tanpa bahan pengawet bagi mengekalkan kandungan nutrisi sebanyak 20% vitamin-vitamin itu serta ekstrak sel raspberi.

7 Cara Penggunaan YOUTH Radiance C + E

Setiap biji kapsul emas Radiance C+E ini membantu untuk menganjal, menegang, mencerah, dan mengurangkan kehadiran garisan halus dan kedutan. Selain itu, kandungan Vitamin yang terdapat didalam Radiance C+E juga sesuai digunakan untuk :

1. Bekas Parut
Rasa geram pada kesan parut di kulit anda? Sapukan Radiance C+E pada bekas parut luka, parut jerawat atau kesan luka bagi memudarkan parut itu.

2. Tanda Regangan
Tanda Regangan atau stretch mark pada bahagian paha atau perut selepas ibu bersalin ataupun setelah berat badan menurun, cara mudah bagi mengurangkan tanda tersebut dengan menyapu Radiance C+E serta pelembap pada bahagian kulit itu setiap hari.

3. Bintik Penuaan
Peningkatan usia sangat ketara dengan bintik-bintik penuaan yang kelihatan semakin jelas pada kulit muka, tangan dan lengan. Amalkan tabiat menyapu Radiance C+E setiap hari secara konsisten pada bahagian kulit itu untuk mengurangkan dan mencegah bintik penuaan daripada semakin menjadi-jadi.

4. Tumit Merekah
Tumit merekah, pecah, kasar dan kering menjadikan bahagian kaki kita nampak tua dan kering. Kalau kasut dah cantik tetapi dengan keadaan tumit yang merekah serta kering tu menjadikan bahagian kaki tak nampak bersih dan cantik, kita pun jadi tak selesa dan malu. Sapukan Radiance C+E serta Herbal Blend Krim Shaklee setiap malam sebelum tidur, pasti keadaan tumit tu menjadi lebih elok.

5. Urut Belakang
Alang-alang dah urut bahagian belakang, kalau campurkan 3 kapsul Radiance C+E dengan minyak urut dan sapukan di bahagian belakang, kita boleh rasa belakang lebih lembut, cerah dan halus.

6. Masker Tangan
Masker tangan yang mudah, guna 2 kapsul radiance dan urut pada tangan. Lepas itu barulah menyapu pelembap di tangan.

7. Mencerahkan dan Memudarkan
Bahagian ketiak ini kita selalu abaikan, tetapi, kalau nak ketiak kita lebih cerah, lembut dan warna sekata, sapuan Radiance C+E pada bahagian ketiak setiap hari untuk kesan terbaik.

Cara Penggunaan

  1. Pakai pada waktu malam sahaja. Gunakkan Radiance C+E selepas Youth Activating Serum dan sebelum Night Cream.

    Serum 》 Radiance C + E 》 Night Cream
  2. Cuma perlu putarkan kapsul tersebut, kemudian picit keluar krim C + E dan sapukan pada bahagian kulit muka.

Menggunakan setiap kapsul emas ini ‘sekali harung‘. (Ini paling terbaik)- Ataupun jika terasa macam satu kapsul itu terlalu banyak untuk kulit muka anda, bolehlah simpan di dalam peti ais untuk kegunaan keesokkannya. Sila habiskan satu kapsul dalam masa dua hari untuk yang kesan optimum.

Bahan-bahan Utama

20% Vitamin C Tulen, Vitamin E, Raspberi

Untuk penggunaan selama 60 hari. (anggaran)Biasanya kalau tak guna setiap hari tu, boleh tahan 3-4 bulan.

Bagaimana Nak Dapatkan YOUTH Restoring Eye Treatment Shaklee?

Hubungi kami dengan klik whatsapp Gituengazer  untuk Jane bantu mendapatkan produk Shaklee pada harga yang lebih bernilai untuk wang anda.

Jane @ gituengazer.com
Your trusted Shaklee Distributor (Shaklee Miri)
Shaklee Distributor ID : 1140236
WhatsApp : 0194590217
Email : info@simplyremedies.com

COD Miri, Sarawak

* Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.