Bila YOUTH restoring eye treatement Shaklee mula ada dipasaran, ramai yang kongsi testimoni mereka sebab suka akan kesan positif selepas menggunakan krim mata Shaklee. 

Kata pengguna Youth Restoring Eye Treatment, baru seminggu lebih guna dah dapat kesan, pasti syokkan! Rasa macam terlalu hebatkan? Jane nak kongsikanlah testimoni pengguna krim mata Shaklee inilah.

Testimoni 1

Garis halus sekitar mata, lingkaran gelap dan eye bag kian pudar selepas hanya 10 hari menggunakan Youth Restoring Eye Treatment. Doktor yang berkhidmat untuk pesakit tanpa mengira waktu rehat dan waktu tidur, pastinya Restoring Eye Treatment ini sangat membantu

Testimoni 2

Bekas jurutera oil and gas ni berpuas hati dengen effect Restoring Eye Treatment Shaklee. Eye bagnya dah hilang!

Testimoni 3

Testimoni 4

Testimoni 5

Selepas 3 hari, eye bag yang mengguni semakin mengecil. Lingkaran gelap pun makin cerah.

Testimoni 6

Teruja Dengan Efek YOUTH Restoring Eye Treatment Shaklee?

Dah pun kita lihat keberkesanan krim mata Shaklee ini, takkan nak tunggu lagi? Ya lah, orang lain matanya lawa, anda pula masih kena bangun dan hadapi dunia dengan mata panda!

Sampai bila nak cover eye bag dan lingkaran gelap bawah mata dengan concealer, foundation, bedak tebal-tebal! Tak nakkah dengan rasay yakin keluar rumah dengan sapu krim pelembap dan krim pelindung SPF sahaja! Natural beauty tu. 

Ianya bukan sekadar untuk mata!

  1. Mengandungi Peptide Blend unik yang dibuktikan di dalam kajian klinikal dapat mengurangkan penampilan garis serta kedutan di kawasan sekeliling mata dan kedutan di sisi luar lipatan mata atau crow’s feet dalam tempoh masa seawal 7 hari.*
  2. Mengurangkan sembap dan lingkaran hitam.**
  3. Membantu menghilangkan kedutan mata dan menegangkan serta menghidrat.**
  4. Mempunyai cooling tip (hujung besi) unik yang menyegarkan dan memberikan tenaga di kawasan mata dengan urutan lembut. Hebat bukan?

*Seperti yang diukur dalam kajian klinikal 28 hari, 36 subjek, penggunaan dua kali sehari.
**Seperti yang dirasakan oleh majoriti subjek dalam kajian klinikal 28 hari, 36 subjek, penggunaan dua kali sehari.

Keistimewaan YOUTH Restoring Eye Treatment Shaklee

• 100% VEGAN   • TANPA PARABEN   • DIUJI SECARA DERMATOLOGI

Bahan-bahan Utama

Youth Restoring Eye Treatment diperbuat daripada bahan organik yang terdiri daripada:

  • Peptide Blend
  • Licorice Extract
  • Lotus Japonicus,
  • Schisandra Chinensis
  • Hyaluronic Acid
  • Muscadine Grape
  • Vital Repair+® Complex.

Bagaimana Nak Dapatkan YOUTH Restoring Eye Treatment Shaklee?

Hubungi kami dengan klik whatsapp Gituengazer  untuk Jane bantu mendapatkan produk Shaklee pada harga yang lebih bernilai untuk wang anda.

Jane @ gituengazer.com
Your trusted Shaklee Distributor (Shaklee Miri)
Shaklee Distributor ID : 1140236
WhatsApp : 0194590217
Email : info@simplyremedies.com

COD Miri, Sarawak

* Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.