Showing: 1 - 2 of 2 RESULTS

Cara Mengatasi Kulit Berkawah Dengan Skincare YOUTH

Dah banyak cuba skin care tapi tak ada yang terpaut di hati sehinggalah ada YOUTH skin care dari Shaklee ni. Sebab sudah merasai kehebatannyalah Jane nak share ciri-ciri YOUTH yang pasti buat anda juga jatuh cinta lagi-lagi jika anda mempunyai kawah bekas jerawat yang dalam dan mustahil hilang kalau tidak melakukan operasi atas kulit. Tapi …

Tak Perlu Pakai Lapisan Bedak Tebal Untuk Menutupi Parut Berlubang Diwajah

Muka penuh lubang parut jerawat terutama di pipi suatu kesedihan bagi yang pentingkan penampilan diri. Selalu, makeup boleh digunakkan untuk menutupi parut tersebut tapi sampai bila nak berbedak tebal tebal kan. Kalau ada cara terbaik untuk pulihkan kulit dan tutup lubang tersebut, itu cara paling mudah. Kalau dulu menutup parut jerawat tu perlukan kos kosmetik …