Showing: 1 - 10 of 23 RESULTS

Pengedar Shaklee Miri, Kongsi Peluang Perniagaan Untuk Mereka Yang Nak Jadi Bos

Dah mula rasa bosan dengan kerja hikaki? Dah rasa macam mengheret kaki ke tempat kerja setiap hari? Tak ada motivasi serta peluang untuk kenaikan yang sepatutnya? Nak berhenti kerja? Rasanya setiap orang rasa begitu tapi disebalik perasaan itu mesti ada rasa bimbang, risau dan takut akan keadaan sebenar jika berhenti kerja dapatkah anda mencari sumber …

Living Proof, Bisnes Shaklee Boleh Di Warisi

Bukan semua orang bertuah dilahirkan dalam keluarga yang berada. Dan bukan mudah untuk seseorang itu mempunyai suatu bisnes yang akhirnya boleh diwarisi oleh keturunannya kerana bukan semua orang mampu serta berkemahiran dan punyai modal yang tinggi bagi menjamin masa depan bisnes itu. Kalau tak mampu, kena makan gaji dulu dan menabung tetapi berapa lamakah impian …

Living proof, 60 Tahun Consume Shaklee, Setia Hingga Ke Hari Ini

Shaklee? Pasti ada juga yang belum kenal Shaklee dan hairan kenapa orang suka sangat dengan brand Shaklee. Dulu saya pun begitu. Tak pernah dengar dan tak tahu pun tentang Shaklee. Ingatkan ia brand local rupanya brand Amerika. Walaupun sudah 104 tahun di dunia, macam mana saya tak pernah dengar! Bukan salah Shaklee tapi saya memang …

Q&A Bagaimana Saya Nak Jadi Ahli Shaklee?

Ramai yang berminat untuk sertai Shaklee sebagai ahli sama ada untuk kegunaan sendiri mahupun untuk generate side income dengan Shaklee. Jane nak terangkan terutama mengenai persoalan yang selalu dikemukakan untuk info anda. Q. Bagaimana untuk menjadi distributor produk Shaklee? A: Anda boleh mendaftar sahaja dulu dengan fee sebanyak RM75 ( keahlian RM65 + postage RM10) …

Kelebihan Jadi Ahli Berdaftar Shaklee 2019

Saya mula mengunakan produk Shaklee dari tahun 2013 setelah kelahiran anak sulung saya dan sehingga kini saya masih tetap setia dengan Shaklee kerana kualitinya, keberkesananya serta bahan yang digunakkan terbukti selamat untuk pengguna. Para saintis di Shaklee yang mempunyai kepakaran dalam bidang masing-masing yang bertanggungjawap melakukan kajian dan pembangunan produk-produk itu bagi memastikan ia menepati …

YOUTH, Produk Penjagaan Kulit Yang Selamat dan Berkesan

Masih mix and match skin care brand? Masih bertukar-tukar set penjagaan kulit yang selamat dan berkesan?  Concern tentang bahan kimia merbahya yang terkandung dalam set penjagaan kulit?  Jawapan yang anda tentu mahu dengar ialah Set Penjagaan Kulit YOUTH kerana fakta penyelidikan dan pembangunan (R&D) nya yang membuktikan keberkesanan dan keselamatan produk ini. Ujian Klinikal Keberkesanan …

Serum, Kini Menjadi Keperluan Dalam Rutin Penjagaan Muka

Dulu kita hanya perlu pencuci, toner dan pelembap tetapi kini, serum sudah menjadi popular dan suatu kemestian dalam rutin penjagaan muka.   Sebenarnya serum memiliki fungsi yang penting dalam penjagaan dan rawatan kulit muka. Apakah itu serum? Serum sangat sesuai untuk tugas ini kerana ia terdiri daripada molekul yang lebih kecil Ia mempunyai kepekatan bahan aktif …

Krim Mata YOUTH Restoring Eye Treatment

MEMPERKENALKAN YOUTH™ Restoring Eye Treatment, produk pelbagai fungsi yang memberikan manfaat anti-penuaan hebat dan solusi yang jelas dilihat untuk mata letih, kering atau sembap. Restoring Eye Treatement Mengandungi Peptide Blend yang unik – terbukti di dalam kajian klinikal ia mampu mengurangkan penampilan garis serta kedutan di kawasan sekeliling mata dan kedutan di sisi luar lipatan …

Set Memperbaharu dan Mengekalkan, YOUTH

Set Penjagaan kulit lengkap atau Renew and Maintain Set untuk membantu menangani tanda-tanda penuaan, mengurangkan kedutan, bintik-bintik hitam penuaan serta pigmentasi, memperbaiki kerosakan disebabkan oleh matahari, meningkatkan kecerahan dan seri wajah. Produk Dalam Set Memperbaharu dan mengekalkan YOUTH Set ini mengandungi 5 produk yang WAJIB dipakai untuk kulit cantik dan melindungi muka daripada sinaran UV …

Youth Restoring Eye Treatement, Keistimewaan, kebaikan dan Testimoni

Hi selamat sejahtera.. Kita dah masuk bulan July dan saya terdorong nak cerita tentang produk krim mata yang pastinya suatu solution kepada masalah anda yang sekian lama terpaksa hidup dengan bawah mata yang bengkak, gelap ala-ala mata panda. Excited sebenarnya bila Shaklee announce produk ni dah masuk ke Malaysia. Sebab macam saya ni, tak suka …