Cara Mengatasi Kulit Berkawah Dengan Skincare YOUTH

Dah banyak cuba skin care tapi tak ada yang terpaut di hati sehinggalah ada YOUTH skin care dari Shaklee ni. Sebab sudah merasai kehebatannyalah Jane nak share ciri-ciri YOUTH yang pasti buat anda juga jatuh cinta lagi-lagi jika anda mempunyai kawah bekas jerawat yang dalam dan mustahil hilang kalau tidak melakukan operasi atas kulit. Tapi …

Tak Perlu Pakai Lapisan Bedak Tebal Untuk Menutupi Parut Berlubang Diwajah

Muka penuh lubang parut jerawat terutama di pipi suatu kesedihan bagi yang pentingkan penampilan diri. Selalu, makeup boleh digunakkan untuk menutupi parut tersebut tapi sampai bila nak berbedak tebal tebal kan. Kalau ada cara terbaik untuk pulihkan kulit dan tutup lubang tersebut, itu cara paling mudah. Kalau dulu menutup parut jerawat tu perlukan kos kosmetik …

Pengedar Shaklee Miri, Kongsi Peluang Perniagaan Untuk Mereka Yang Nak Jadi Bos

Dah mula rasa bosan dengan kerja hikaki? Dah rasa macam mengheret kaki ke tempat kerja setiap hari? Tak ada motivasi serta peluang untuk kenaikan yang sepatutnya? Nak berhenti kerja? Rasanya setiap orang rasa begitu tapi disebalik perasaan itu mesti ada rasa bimbang, risau dan takut akan keadaan sebenar jika berhenti kerja dapatkah anda mencari sumber …

Living Proof, Bisnes Shaklee Boleh Di Warisi

Bukan semua orang bertuah dilahirkan dalam keluarga yang berada. Dan bukan mudah untuk seseorang itu mempunyai suatu bisnes yang akhirnya boleh diwarisi oleh keturunannya kerana bukan semua orang mampu serta berkemahiran dan punyai modal yang tinggi bagi menjamin masa depan bisnes itu. Kalau tak mampu, kena makan gaji dulu dan menabung tetapi berapa lamakah impian …

Living proof, 60 Tahun Consume Shaklee, Setia Hingga Ke Hari Ini

Shaklee? Pasti ada juga yang belum kenal Shaklee dan hairan kenapa orang suka sangat dengan brand Shaklee. Dulu saya pun begitu. Tak pernah dengar dan tak tahu pun tentang Shaklee. Ingatkan ia brand local rupanya brand Amerika. Walaupun sudah 104 tahun di dunia, macam mana saya tak pernah dengar! Bukan salah Shaklee tapi saya memang …

Q&A Bagaimana Saya Nak Jadi Ahli Shaklee?

Ramai yang berminat untuk sertai Shaklee sebagai ahli sama ada untuk kegunaan sendiri mahupun untuk generate side income dengan Shaklee. Jane nak terangkan terutama mengenai persoalan yang selalu dikemukakan untuk info anda. Q. Bagaimana untuk menjadi distributor produk Shaklee? A: Anda boleh mendaftar sahaja dulu dengan fee sebanyak RM75 ( keahlian RM65 + postage RM10) …

Kelebihan Jadi Ahli Berdaftar Shaklee 2019

Saya mula mengunakan produk Shaklee dari tahun 2013 setelah kelahiran anak sulung saya dan sehingga kini saya masih tetap setia dengan Shaklee kerana kualitinya, keberkesananya serta bahan yang digunakkan terbukti selamat untuk pengguna. Para saintis di Shaklee yang mempunyai kepakaran dalam bidang masing-masing yang bertanggungjawap melakukan kajian dan pembangunan produk-produk itu bagi memastikan ia menepati …

YOUTH, Produk Penjagaan Kulit Yang Selamat dan Berkesan

Masih mix and match skin care brand? Masih bertukar-tukar set penjagaan kulit yang selamat dan berkesan?  Concern tentang bahan kimia merbahya yang terkandung dalam set penjagaan kulit?  Jawapan yang anda tentu mahu dengar ialah Set Penjagaan Kulit YOUTH kerana fakta penyelidikan dan pembangunan (R&D) nya yang membuktikan keberkesanan dan keselamatan produk ini. Ujian Klinikal Keberkesanan …

Serum, Kini Menjadi Keperluan Dalam Rutin Penjagaan Muka

Dulu kita hanya perlu pencuci, toner dan pelembap tetapi kini, serum sudah menjadi popular dan suatu kemestian dalam rutin penjagaan muka.   Sebenarnya serum memiliki fungsi yang penting dalam penjagaan dan rawatan kulit muka. Apakah itu serum? Serum sangat sesuai untuk tugas ini kerana ia terdiri daripada molekul yang lebih kecil Ia mempunyai kepekatan bahan aktif …

Krim Mata YOUTH Restoring Eye Treatment

MEMPERKENALKAN YOUTH™ Restoring Eye Treatment, produk pelbagai fungsi yang memberikan manfaat anti-penuaan hebat dan solusi yang jelas dilihat untuk mata letih, kering atau sembap. Restoring Eye Treatement Mengandungi Peptide Blend yang unik – terbukti di dalam kajian klinikal ia mampu mengurangkan penampilan garis serta kedutan di kawasan sekeliling mata dan kedutan di sisi luar lipatan …